Услуги


Консултации и документи по строителството – законно и незаконно.

Ние познаваме законите, наредбите и начините на работа на различните институции.

Знаем кой, кога и как работи. Всички срокове, с които разполагате и какво да направите, така че Вашият проблем да бъде разрешен по най-правилния начин за Вас.

Можем да изготвим всички необходими документи, да Ви представляваме пред съответните институции и максимално бързо да Ви свършим работата.

Познаваме преките пътеки и можем да Ви преведем по тях.

Най- обемното законодателство в България е това, касаещо строителството и то е пряко свързано с много други закони. Ние обаче го познаваме, знаем връзките между раличните закони, наредбите към тях и начините за работа на отделните институции – държавни и общински. Всичко това, обединено по правилния начин, може да разреши всички възникнали въпроси.Административни услуги

Има много институции, които обикалят и извършват масови проверки и проверки по сигнали, като Пожарна, ХЕИ /РЗИ/, Агенция по храните и Инспекция по труда.

Ние изготвяме перфектната документация, която да Ви предпази при проверките от актове, наказателни постановления и глоби.

Първоначално изготвяне на документацията и последващ абонамент, подготвяне на книги, регистри и графици за легално и законно действие на фирмата, в съответствие с Вашия предмет на дейност.
За повече и подробна информация посетете :
нашият сайт : atlasplovdiv.com
нашите блогове :   zutbg.blogspot.bg и   bgzut.blogspot.bg