За нас

„АТЛАС ПЛОВДИВ” ЕООДКонсултантски услуги : Незаконно строителство, Законно строителство, Административни услуги - ХЕИ, Инспекция по труда, Агенция по храните, ПожарнаКонсултации при констатирано и при неконстатирано незаконно строителство.

Какво е незаконно строителство и какво следва от това, какво можете да направите и кой е най-подходящия начин?

Какво значи гаранционни срокове в строителството, как можем и не можем да се възползваме от това – от страна на собствениците и от страна на строителнните фирми?

Вече констатирано незаконно строителство – какво можете да направите, кога да го направите?

Всичко това и много различни казуси. Обадете ни се. Ние можем да помогнем.Ние разполагаме с консултанти, които ще  дадат най-правилното решение за проблемите Ви и път за решаването им.

                  

Законното строителство е това строителство, при което се спазват законовите рамки. Ако ги знаете. Ако не сте запознати даже и с най-дребните подробности и детайли, може да се окаже, че строежа Ви е незаконен. Тогава – вижте другите услуги, които предлагаме ;-)

След като вече имате идея какво и къде искате да строите започва най-важния етап, от който зависи дали идеята Ви може и е законно да се реализира. Това е етапа на проучването и запознаване със съответното законодателство – закони, наредби, процедури и т.н.

Ние ще Ви помогнем.За Вашето спокойствие и сигурност ние можем да се погрижим и ще го направим. Обадете ни се.В променената политическа обстановка – как да се подготвим за новите правила и „новите” чиновници?

Дойдоха и минаха избори.

„Нови” – правилата са си все същите, но не всички се спазваха до сега, а чиновниците - защото след новите си назначения ще трябва да се доказват на началниците си.

Ние сме Първото дружество, което се занимава с КОМПЛЕКСНО обслужване - Пожарна, Инспекция по труда, Агенция по безопасност на храните, Здравна инспекция - Първоначално изготвяне на документацията, Водене на дневници и последващо Абонаментно обслужване в зависимост от обекта и по желание на клиента.

Уважаваме и познаваме законите, а Вие получавате спокойствието и защитата, която дава предварителната подготовка и подготвената до последна подробност документация.

.